.

Mere coapte umplute cu branza

Posted on
  • joi, 3 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac mere coapte umplute cu branza, reteta culinara pentru mere coapte umplute cu branza


    Ingrediente:

    4 mere, 2-3 linguri unt, 200 g branza ricotta sau urda dulce, 50 g zahar pudra, 2 linguri ciocolata rasa, 1 lingurita merisoare uscate si 2 linguri fistic tocat grosier, 100 ml frisca, 1-2 linguri zahar pudra

    Mod de preparare:

    Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Se spala 4 merel se golesc de cotoare, eventual se decojesc decorativ. Se asaza intr-o forma unsa cu unt si se ung peste tot cu 2-3 linguri unt. Se rumenesc in cuptor timp de 35-40 de minute. Se amesteca 200 g branza ricotta sau urda dulce cu 50 g zahar pudra, 2 linguri ciocolata rasa, 1 lingurita merisoare uscate si 2 linguri fistic tocat grosier. Se bat 100 ml frisca si se inglobeaza in compozitia de branza. Se scot merele din cuptor si se lasa sa se racoreasca putin. Se umplu cu crema de branza, folosindu-se un sprit. Inainte de servire, se pudreaza cu 1-2 linguri zahar pudra.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint