Cum se face tarta cu spanac, reteta culinara pentru tarta cu spanac
Ingrediente:
400 g spanac, 200 g praz, 2 catei de usturoi, 400 g branza de vaci, 250 ml smantana, 3 oua, 50 g parmezan ras, sare, piper, nucsoara, 300 g aluat fraged, 50 g parmezan ras
Mod de preparare:
Se curata si se toaca 400 g spanac si 200 g praz. Se toaca 2 catei de usturoi. Se amesteca 400 g branza de vaci, 250 ml smantana, 3 oua si 50 g parmezan ras. Se adauga spanacul, usturoiul si prazul; se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Se tapeteaza o forma de tarta cu diametul de 26 cm cu o foaie din 300 g aluat fraged. Se repartizeaza deasupra compozitia de spanac si se presara 50 g parmezan ras. Se coace la cuptor timp de 40 de minute.
Tarta cu spanac
Etichete:
reteta culinara tarta,
retete tarte,
Tarte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu