.

Pandispan La Rochelle

Posted on
  • miercuri, 2 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face pandispan La Rochelle, reteta culinara pentru pandispan La Rochelle


    Ingrediente:

    5 oua, 300 g zahar, 280 g faina alba, 1 1/2 plic praf de copt, 20 ml ulei, 80 ml apa clocotita, 20 g cacao, 50 g ciocolata neagra, 1 lingura margarina pentru forma


    Mod de preparare:

    Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma tare, apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana se dizolva cristalele de zahar. Incorporezi treptat faina cernuta impreuna cu praful de copt, amestecand cu telul de jos in sus si alternand cu uleiul.

    Mixezi cacaua cu apa clocotita. Pastrezi 1/3 din compozitia alba, iar in cantitatea mai mare adaugi siropul de cacao si omogenizezi.

    Ungi cu margarina o forma de 25x35 cm si o tapetezi cu hartie de copt. Torni aluatul maro, apoi pe cel alb si deasupra asezi bucatile de ciocolata.

    Coci checul la foc mediu, in cuptorul preincalzit pentur 40 de minute. In primele 20 de minute, nu deschizi usa cuptorului.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint