Cum se face pandispan La Rochelle, reteta culinara pentru pandispan La Rochelle
Ingrediente:
5 oua, 300 g zahar, 280 g faina alba, 1 1/2 plic praf de copt, 20 ml ulei, 80 ml apa clocotita, 20 g cacao, 50 g ciocolata neagra, 1 lingura margarina pentru forma
Mod de preparare:
Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma tare, apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana se dizolva cristalele de zahar. Incorporezi treptat faina cernuta impreuna cu praful de copt, amestecand cu telul de jos in sus si alternand cu uleiul.
Mixezi cacaua cu apa clocotita. Pastrezi 1/3 din compozitia alba, iar in cantitatea mai mare adaugi siropul de cacao si omogenizezi.
Ungi cu margarina o forma de 25x35 cm si o tapetezi cu hartie de copt. Torni aluatul maro, apoi pe cel alb si deasupra asezi bucatile de ciocolata.
Coci checul la foc mediu, in cuptorul preincalzit pentur 40 de minute. In primele 20 de minute, nu deschizi usa cuptorului.
Pandispan La Rochelle
Posted on miercuri, 2 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu