Cum se face salata de pui cu rosii, reteta culinara pentru salata de pui cu rosii
Ingrediente:
2 linguri seminte de pin, 2 fileuri de piept de pui (cca 150 g), 3 linguri ulei de masline, sare, piper, 200 g salata verde, 200 g rosii cherry, 1 lingura otet balsamic, 70 g mozzarella, 2 felii paine de secara, piper de Cayenne
Mod de preparare:
Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie, fara adaos de grasime, pana incep sa miroasa placut. Se aseaza pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Se spala carnea, se sterge cu prosoape de hartie si se taie fasii.
Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei de masline si se prajeste carnea 4 minute, amestecand. Se sareaza, se pipereaza, apoi se scoate din tigaie.
Se amesteca otetul cu 2 linguri ulei de masline, sare si piper. Se adauga jumatati de rosii cherry. Se incinge cuptorul. Se lasa sa se scurga mozzarella si se taie felii; se asaza pe paine si se da la cuptor pana ce incepe sa se topeasca.
Se scoate. Tartinele se taie in doua si se presara piper de Cayenne. Se amesteca jumatatile de rosii cu fasii de piept de pui si se asaza pe farfurii. Se presara seminte de pin prajite si se servesc cu salata verde si cu cate o tartina.
Salata de pui cu rosii
Etichete:
Salate cu carne,
Salate de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu