.

Pasta de masline

Posted on
  • sâmbătă, 12 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face pasta de masline, reteta culinara pentru pasta de masline


    Ingrediente:
    • 250 g masline mari negre
    • 100 g ceapa
    • 2 felii de paine
    • 2 linguri ulei
    • 2 linguri margarina - unt
    • suc de lamaie, condimente dupa gust
    Mod de preparare:

    Intepati maslinele in 3-4 locuri si lasati-le 15-20 minute in apa calda la inmuiat. Scoateti apoi samburii si tocati-le cat mai marunt. Pasta de masline obtinuta amestecati-o bine cu painea inmuiata si stoarsa. Treptat, adaugati uleiul, ca la maioneza, si margarina. In tot acest timp amestecati ingredientele incontinuu. Adaugati ceapa taiata marunt, zeama de lamaie si condimentele (sare, piper, boia iute) dupa gust.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint