Ingrediente:
1 piept de pui, 250 g broccoli, 200 g mazare verde, 1 ardei gras, 4 rosii, 100 ml frisca lichida, piper alb, sare, 300 g fidea sau alte paste, 150 g cas, frunze de isop, 50 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Fierbi pieptul de pui in apa usor sarata, apoi il tai in cubulete. Fierbi fideaua, o scurgi si o amesteci cu 2 linguri ulei. Oparesti buchetelele de broccoli si, separat, boabele de mazare.
Cureti si speli ardeiul si rosiile. Le tai dupa preferinta si le calesti putin in 1 lingura de ulei. Tai casul in cubulete. Intr-o forma termorezistenta unsa cu uleiul ramas, pui in straturi fideaua amestecata cu mazarea si casul, apoi broccoli si presari cubuletele de carne.
Presari sare, piper alb si isop dupa gust. Stropesti cu frisca lichida si introduci tava in cuptorul cald, pentru 15 minute, pana se rumeneste deasupra. Decorezi portiile cu rosii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu