Ingrediente:
- 1 kg file de peste - merluciu, cod, pagasius
- 500 g morcovi
- 4 cepe mari
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 foaie de dafin
- 100 ml ulei
- 1 legatura marar
- 4 catei de usturoi
- sare, piper
Curatati fileurile, portionati-le si prajiti-le in ulei cu usturoi, pentru aroma. Scoateti-le si pastrati-le la cald. Fierbeti morcovii, apoi taiati-i in rondele sau cubulete. Caliti ceapa in ulei. Dupa ce s-a rumenit, adaugati morcovii, pasta de tomate si foaia de dafin. Dupa 1-2 minute puneti 300 ml din zeama in care au fiert morcovii si lasati sa fiarba pana ce sosul se ingroasa. Puneti fileurile in sos si la sfarsit, adaugati marar verde, tocat marunt si potriviti de sare i piper.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu