Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignon proaspete
- 1 lingura zaatar sau amestec de condimente (cimbru, chimen, piper, coaja de lamaie, maghiran, susan si coriandru)
- 2 bucati piept de pui
- 200 g cuscus
- 150 ml ulei de masline
- 1 lingura condiment din legume uscate
Prajesti cuscusul timp de cateva minute, in 3-4 linguri de ulei, torni trei cani de apa fiarta, pui condimentele din legume, stingi focul si acoperi cu un capac, pentru o jumatate de ora.
Speli pieptul de pui si il usuci cu ajutorul unor servetele absorbante. Il portionezi in bucati potrivite, peste care presari amestecul de condimente. Le rumenesti in ulei, intorcandu-le pe ambele parti.
Cureti ciupercile, le speli bine, le tai in jumatati si le inabusi, amestecand usor, pana cand scade zeama. Servesti pieptul de pui cu garnitura de ciuperci cu cuscus, langa o salata.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu