.

Piure de linte cu gogonele

Posted on
  • sâmbătă, 12 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face piure de linte cu gogonele, retete culinara pentru piure de linte cu gogonele


    Ingrediente:
    • 500 g linte rosie
    • 4 gogonele
    • 4 linguri ulei
    • 1 lingurita cimbru
    • 1 legatura marar
    • 2 cepe
    • 2 catei de usturoi
    • 1 lingurita otet
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Alegeti lintea, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare si otet. Strecurati-o si treceti-o prin sita sau prin masina de tocat cu sita foarte mica. Adaugati usturoiul pisat, cimbrul si mararul si amestecati bine. Taiati gogonelele in rondele, caliti-le in ulei 5 minute, impreuna cu ceapa taiata marunt sau rasa si apoi turnati amestecul peste piureul de linte.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint