.

Rulada de gogosari si ghimbir

Posted on
  • duminică, 6 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face rulada de gogosari si ghimbir, reteta culinara pentru rulada de gogosari si ghimbir

    Ingrediente:

    1,5 kg muschi file de porc (bucata intreaga), 2-3 gogosari, 1 ceapa, 100 g ghimbir, 1 ou, 2 linguri pesmet, 1 legatura patrunjel, 50 ml ulei, 1 lingurita rasa cimbru uscat, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu servetele. Cu un cutit cu lama subtire taiati in muschiul de porc astfel incat sa faceti un "tunel" prin centrul acestuia. Ungeti carnea cu ulei si presarati-o cu cimbru, sare si piper. Curatati gogosarii de cotoare si seminte, spalati-i si taiati-i in fasii. Dati ghimbirul pe razatoarea mica.

    Incingeti intr-o tigaie uleiul ramas si caliti fasiile de gogosari impreuna cu ceapa curatata, spalata si tocata julienne. Dupa 10 minute adaugati ghimbirul, potriviti de sare si piper si luati tigaia de pe foc. Dupa ce s-a racit putin, puneti oul si amestecati bine. Umpleti umschiul cu acest amestec si puneti-l intr-o tava pe hartie de copt. Coaceti rulada la foc potrivit circa 60 de minute. Taiati-o in felii de circa 2 cm si serviti-o calda cu garnitura la alegere.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint