Ingrediente:
- 1 limetta
- 4 fire cimbru, 1 capatana tanara de usturoi
- 500 g spaghete
- sare, piper
- 3 linguri ulei de masline
Se spala limetta cu apa fierbinte, se sterge si se taie in 8 felii. Se rup frunzulitele de cimbru. Se taie in doua capatana de usturoi (sau se despart cateii, daca este o capatana foarte mare). Se curata de foile exterioare.
Spaghetele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicaitilor de pe ambalaj. Se scurg si se pune deoparte putina apa de la fiert. Se incinge uleiul intr-o farfurie mare, adanca si se prajesc limettele, usturoiul si cimbrul, amestecand.
Cand sunt rumene, se scot. Se adauga in tigaie pastele si putina apa in care au fiert si se calesc putin. Se servesc spaghetele cu felii de lamaie prajite, usturoi si cimbru; se prepara piper.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu