.

Sufleu de peste cu mazare

Posted on
  • miercuri, 2 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face sufleu de peste cu mazare, reteta culinara pentru sufleu de peste cu mazare


    Ingrediente:

    4 fileuri de peste de 200 g, sare, piper, 2 cepe, 1 banana, 100 g nuci de Cajou fara sare, 200 ml smantana, 1 ou, 2 lingurite praf de curry, nucsoara, boia, 2 linguri chutnei de mango, 500 g mazare congelata

    Mod de preparare:

    Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se spala pestele, se sterge si se taie in cuburi potrivite. Se asaza intr-o forma de sufleu unsa; se sareaza si se pipereaza. Se taie ceapa rondele si se asaza deasupra. Se coace la cuptor 10 minute.

    Se decojeste banana si se taie marunt. Se toaca nucile de Cajou. Se bate smantana cu ou, praf de curry, sare, piper, nucsoara, boia de ardei si chutney de mango. Se scoate forma din cuptor. Se repartizeaza peste peste mazarea congelata, bananele si nucile de Cajou. Se toarna amestecul de oua si smantana si se mai coace sufleul 25 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint