Cum se face sufleu de peste cu mazare, reteta culinara pentru sufleu de peste cu mazare
Ingrediente:
4 fileuri de peste de 200 g, sare, piper, 2 cepe, 1 banana, 100 g nuci de Cajou fara sare, 200 ml smantana, 1 ou, 2 lingurite praf de curry, nucsoara, boia, 2 linguri chutnei de mango, 500 g mazare congelata
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se spala pestele, se sterge si se taie in cuburi potrivite. Se asaza intr-o forma de sufleu unsa; se sareaza si se pipereaza. Se taie ceapa rondele si se asaza deasupra. Se coace la cuptor 10 minute.
Se decojeste banana si se taie marunt. Se toaca nucile de Cajou. Se bate smantana cu ou, praf de curry, sare, piper, nucsoara, boia de ardei si chutney de mango. Se scoate forma din cuptor. Se repartizeaza peste peste mazarea congelata, bananele si nucile de Cajou. Se toarna amestecul de oua si smantana si se mai coace sufleul 25 de minute.
Sufleu de peste cu mazare
Posted on miercuri, 2 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
mancaruri cu peste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu