Cum se face supa de ceapa in stil frantuzesc, reteta culinara pentru supa de ceapa in stil frantuzesc
Ingrediente:
4 cepe mari, 30 g unt, 1 l supa de pasare, sare, piper proaspat macinat, 1 fir cimbru, 8 felii de paine bagheta, 50 g cascaval ras
Mod de preparare:
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste apoi in unt, la foc foarte moale, timp de 10 minute, pana ce devine aurie.
Se toarna supa peste ceapa; se adauga sare si cimbru si se lasa sa fiarba in clocot timp de 45 de minute.
Se prajesc feliile de paine si se asaza pe fundul farfuriilor sau bolurilor de supa. Se pipereaza bine supa si se toarna peste paine. Deasupra se presara din belsug cascavalul ras.
Supa de ceapa in stil frantuzesc
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu