.

Supa de ceapa in stil frantuzesc

Posted on
  • vineri, 4 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa de ceapa in stil frantuzesc, reteta culinara pentru supa de ceapa in stil frantuzesc


    Ingrediente:

    4 cepe mari, 30 g unt, 1 l supa de pasare, sare, piper proaspat macinat, 1 fir cimbru, 8 felii de paine bagheta, 50 g cascaval ras


    Mod de preparare:

    Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste apoi in unt, la foc foarte moale, timp de 10 minute, pana ce devine aurie.

    Se toarna supa peste ceapa; se adauga sare si cimbru si se lasa sa fiarba in clocot timp de 45 de minute.

    Se prajesc feliile de paine si se asaza pe fundul farfuriilor sau bolurilor de supa. Se pipereaza bine supa si se toarna peste paine. Deasupra se presara din belsug cascavalul ras.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint