Ingrediente:
- 1 kg rosii, de preferinta cherry
- 3 oua
- 3-4 catei de usturoi
- 1 radacina mica de ghimbir
- piper, sare
- ulei de susan, de nuci sau orice alt tip de ulei
- 50 g taitei de orez
- cateva frunze de coriandru
Oparesti rosiile, apoi le decojesti, le tai cubulete si le pui la fiert in 1 litru de apa impreuna cu sare, piper si usturoiul, in prealabil curatat si taiat marunt.
Cand rosiile au fiert, pasezi supa, adaugi taiteii de orez si ii fierbi respectand instructiunile de pe ambalaj.
Bati bine ouale cu putina sare si piper si le torni in supa, in fir subtire, amestecand cu o furculita astfel incat sa rezulte "zdrente".
Decojesti radacina de ghimbir si o dai pe razatoarea mica. Iei oala de pe foc si pui ghimbirul ras. Acoperi oala cu un capac, iar dupa 5 minute, torni uleiul si presari frunze de coriandru tocate.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu