Ingrediente:
- 400 g malai
- 800 ml de apa
- 50 g margarina
- 150 g cascaval vegetal
- 2 cepe mari
- 1 fir de praz
- 1 lingura cu pasta de ardei
- sare
- piper
- boia iute
Pune apa la fiert si adauga sarea cand clocoteste. Rastoarna malaiul in oala si amesteca, la fel ca la prepararea mamaligii, cu telul sau facaletul, cam 4-5 minute.
Rade cascavalul si adauga-l, impreuna cu margarina, in oala. Amesteca doua minute si apoi toarna compozitia fierbinte intr-un vas de yena. Incinge cuptorul.
Da preparatul la cuptor cam 10-15 minute. Intre timp, rade ceapa si caleste-o in ulei pana devine translucida, apoi pune pasta de ardei, boia iute si piper dupa gust.
Scoate vasul de yena din cuptor si toarna amestecul de ceapa deasupra. Serveste-o calda, taiata patrate!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu