.

Budinca de malai

Posted on
  • vineri, 9 decembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face budinca de malai, reteta culinara pentru budinca de malai


    Ingrediente:
    • 400 g malai
    • 800 ml de apa
    • 50 g margarina
    • 150 g cascaval vegetal
    • 2 cepe mari
    • 1 fir de praz
    • 1 lingura cu pasta de ardei
    • sare
    • piper
    • boia iute 
    Mod de preparare:

    Pune apa la fiert si adauga sarea cand clocoteste. Rastoarna malaiul in oala si amesteca, la fel ca la prepararea mamaligii, cu telul sau facaletul, cam 4-5 minute.

    Rade cascavalul si adauga-l, impreuna cu margarina, in oala. Amesteca doua minute si apoi toarna compozitia fierbinte intr-un vas de yena. Incinge cuptorul.

    Da preparatul la cuptor cam 10-15 minute. Intre timp, rade ceapa si caleste-o in ulei pana devine translucida, apoi pune pasta de ardei, boia iute si piper dupa gust.

    Scoate vasul de yena din cuptor si toarna amestecul de ceapa deasupra. Serveste-o calda, taiata patrate!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint