.

Cotlete in vin rosu

Posted on
  • marți, 27 decembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face cotlete in vin rosu, reteta culinara pentru cotlete in vin rosu


    Ingrediente:
    • 4 cotlete cu os
    • 1 fir de praz
    • 1 captana de usturoi
    • 2 cani cu vin rosu
    • 1 morcov
    • 2 foi de dafin
    • 2 lingurite cu susan
    • 2-3 crengute de cimbrisor
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Intr-un bol, asaza bucatile de carne impreuna cu prazul si morcovul taiat rondele. Adauga capatana de usturoi necurata si taiata pe jumatate, foile de dafin si un praf de sare si piper. Acopera totul cu vin rosu si lasa la rece doua ore. Dupa ce s-a marinat carnea, transfera totul intr-un vas termorezistent, Presara deasupra doua lingurite cu susan si crengutele de cimbrisor. Lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele, acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35 de minute. Indeparteaza folia si mai lasa cel putin zece minute. Serveste fierbinte, alaturi de piure de cartofi si muraturi.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint