.

Muschi de porc aromat

Cum se face muschi de porc aromat, reteta culinara pentru muschi de porc aromat


Ingrediente:
  • 750 g muschi de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu salvie tocata marunt
  • cateva frunze de salvie intregi pentru ornat
  • 3 lingurite cu patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • ulei
Mod de preparare:

Usuca muschiul cu un servet de bucatarie si taie-l in lung, ca sa obtii o bucata mai mare si subtire, numai buna de rulat. Freaca-l cu sare si piper si pune deasupra salvia si patrunjelul tocate, cimbru macinat, un catel de usturoi taiate feliute subtiri. Ruleaza carnea si leaga-o cu sfoara, punand din loc in loc frunze de salvie. Incinge doua linguri cu ulei intr-o tigaie mica si adauga celalalt catel de usturoi, taiat felii. Lasa usturoiul la calit cam cinci minute, pana se aromatizeaza uleiul. Scoate usturoiul din tigaie, pune rulada de porc intr-o tava, iar uleiul aromatizat toarna-l deasupra. Incinge cuptorul la 220 grade Celsius. Adauga in tava 100 ml de apa, acoper-o cu folie si da-o la cuptor cam pentru o ora si jumatate. Scoate folia si mai lasa 10 minute. Serveste cu cartofi la cuptor cu rozmarin si sos de mere picant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
Sponsored by : Bloggermint