Ingrediente:
- 500 g creveti decorati
- 250 g orez cu bobul lung
- 800 ml supa de legume
- 100 ml ulei de masline
- 2 cepe, 2 morcovi
- 1/2 telina
- 1 ardei gras
- 1 dovlecel
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Fierbi orezul 15 minute in supa de legume, pana cand absoarbe toata supa. Cureti legumele, le speli si le tai cubulete. Incingi intr-o cratita uleiul si calesti la foc potrivit legumele. Dupa 5-6 minute, pui crevetii curatati, opariti si scursi bine de apa. calesti crevetii impreuna cu legumele 4-5 minute, apoi adaugi orezul fiert. Adaugi pastrunjelul tocat marunt, potrivesti de sare si piper si mai lasi la foc mic 2-3 minute, amestecand din cand in cand, pentru a nu se lipi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu