.

Rulada de porc cu slaninuta si patrunjel

Posted on
  • vineri, 30 decembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face rulada de porc cu slaninuta si patrunjel, reteta culinara pentru rulada de porc cu slaninuta si patrunjel


    Ingrediente:
    • 500 g pulpa de porc
    • 200 g slaninuta
    • 3 catei de usturoi
    • 1 cana cu supa de legume
    • 1 legatura de patrunjel
    • ulei
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Taie slaninuta marunt si amesteca-o bine cu usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat. Separat, taie pulpa de porc in felii potrivit de groase, bate-le usor cu ciocanul de snitele. Condimenteaza-le cu sare si piper. Pe fiecare felie de carne, pune o lingura cu umplutura. Ruleaza usor si prinde cu scobitori. Rulourile astfel obtinute, rumeneste-le pe toate partile in ulei incins. Cand sunt aproape gata, toarna supa de legume si lasa-le sa se inabuse. Serveste-le fierbinti, alaturi de salata de cartofi cu ceapa si boia.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint