Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 1 ceapa
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina
- 3 catei de usturoi
- 1 l supa de legume
- 2 linguri cu faina
- cimbrisor
- ulei
- sare, piper
Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei. Adauga ciupercile curatate si feliate. Pune un praf de sare si piper si lasa sa fiarba in zeama pe care o lasa ciupercile.
Adauga radacina de patrunjel, usturoiul si telina taiate cubulete. Cand toate legumele sunt fierte, paseaza-le cu blenderul sau trece-le printr-o site. Pastreaza cateva ciuperci pentru decor.
Pasta astfel obtinuta, subtiaz-o cu supa de legume si pune-o la fiert. Adauga faina dizolvata cu 4-5 linguri cu apa rece. Lasa sa dea in cateva clocote.
Potriveste gustul de sare si piper si aromatizeaza cu putin cimbrisor. Serveste cat este fierbinte, cu cateva crutoane deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu