.

Tocanita cu ciuperci

Posted on
  • joi, 8 decembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face tocanita cu ciuperci, reteta culinara pentru tocanita cu ciuperci


    Ingrediente:
    • 1 kg ciuperci
    • 2 cepe
    • 3 catei de usturoi
    • 1/2 cescuta cu vin alb
    • 1 legatura marar
    • sare
    • piper
    • ulei
    Mod de preparare:

    Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma de nisip. Lasa-le sa se zvante si curata-le. Separat, taie ceapa julien si caleste-o in doua linguri cu ulei incings. Adauga ciupercile taiate in bucati maricele si un praf de sare. Lasa pe foc pana cand se patrund ciupercile si scade zeama pe care o lasa. La final, adauga usturoiul zdrobit, potriveste gustul de sare si piper si stropeste cu vin. Lasa sa dea in cateva clocote si, dupa ce iei de pe foc, aromatizeaza cu mararul tocat fin.

    Truc.

    Ca sa nu-si schimbe culoarea dupa ce le cureti, pune ciupercile pentru cateva minute in apa cu otet.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint