Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 2 cepe
- 3 catei de usturoi
- 1/2 cescuta cu vin alb
- 1 legatura marar
- sare
- piper
- ulei
Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma de nisip. Lasa-le sa se zvante si curata-le. Separat, taie ceapa julien si caleste-o in doua linguri cu ulei incings. Adauga ciupercile taiate in bucati maricele si un praf de sare. Lasa pe foc pana cand se patrund ciupercile si scade zeama pe care o lasa. La final, adauga usturoiul zdrobit, potriveste gustul de sare si piper si stropeste cu vin. Lasa sa dea in cateva clocote si, dupa ce iei de pe foc, aromatizeaza cu mararul tocat fin.
Truc.
Ca sa nu-si schimbe culoarea dupa ce le cureti, pune ciupercile pentru cateva minute in apa cu otet.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu