.

Supa de usturoi

Posted on
  • sâmbătă, 3 decembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa de usturoi, reteta culinara pentru supa de usturoi


    Ingrediente:
    • 24 catei de usturoi
    • 10 felii subtiri de paine neagra
    • 100 g branza telemea
    • 2 linguri ulei de masline (sau 4 linguri unt topit)
    • cimbru
    • 1 cuisor
    • sare
    • piper
    Mod de preparare:

    Fierbi in 2 l de apa timp de 20-30 de minute usturoiul, o crenguta de cimbru, un cuisor, o lingurita de sare si un praf de piper. Feliile subtiri de paine le tai in patrate mici, le acoperi cu branza rasa si le stropesti cu uleiul de masline. Lasi totul intr-o tava in cuptor, cateva minute, pana se topeste branza. Asezi apoi cubuletele in castronul de supa si torni peste ele supa strecurata. Servesti supa foarte fierbinte.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint