Ingrediente:
- 1 rasul afumat de porc
- 500 g ciuperci
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina
- 4 cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri cu pasta de tomate
- 1 legatura de patrunjel
- ulei
- 500 ml bors
- cimbru, sare
Spala bine rasolul de porc si pune-l la fiert in apa cu sare. Lasa-l sa fiarba pana cade carnea de pe os, scoate-l apoi din supa. Ceapa si zarzavatul taiele marunt si caleste-le in ulei 15 minute. Pune pasta de tomate si putin cimbru si adauga peste carnea din oala. Spre final, adauga cartofii cubulete si ciupercile taiate in sferturi. Potriveste gustul de sare si acreste. Dupa cateva clocote, opreste focul si presara verdeata tocata fin.
Recomandare:
Pentru un gust aparte, adauga direct in castron doua linguri cu smantana mai grasa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu