Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 telina
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 2 cepe
- 5 rosii
- 3 linguri cu pasta de tomate
- 1 lingura cu faina
- 1 legatura de tarhon
- sare, ulei
Curata zarzavatul, spala-l bine si taie-l in cubulete sau da-l pe razatoarea mica si caleste-l. Adauga faina si, dupa aproximativ 3-4 minute, stinge cu 2 l de apa fierbinte. Curata cartofii si taie-i cubulete. Pune-i si pe ei in supa si lasa sa fiarba. Potriveste gustul de sare. Cand toate legumele sunt aproape fierte, adauga pasta de tomate si rosiile decojite si taiate cubulete. Lasa sa dea in cateva clocote, iar la final, aduaga tarhonul.
Recomandare:
Curata cativa cartofi si taie-i in felii potrivit de groase. Da-i cu sare si coace-i pe plita sau in tava de la aragaz. Serveste-i la supa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu