.

Rulouri cu branza

Posted on
  • luni, 9 ianuarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se fac rulouri cu branza, reteta culinara pentru rulouri cu branza


    Ingrediente:
    • 1 kg faina
    • 1/4 lingura cu zahar
    • 400 ml apa calduta
    • 20 g drojdie
    • sare
    Pentru umplutura
    • 200 g cas de oaie
    • 100 g cascaval
    • 2 oua
    Mod de preparare:

    Pune drojdia la dospit, desfacuta in putina apa calda si amestecata cu o lingura de faina si cu zaharul. Dupa ce a crescut, adauga restul fainii, sare si apa. Framanta bine si lasa la crescut vreo 40 de minute. Framanta branza cu putina sare si amesteca in ea cascavalul ras, apoi bate ouale si incorporeaza-le in amestecul de branza. Potriveste de sare dupa gust. Cand aluatul a crescut, intinde o foaie groasa de un centimetru si pune pasta de branza cat mai uniform. Ruleaza cat mai strans si taie felii groase de 3-4 centimetri. Pune hartie de copt pe o tava sau unge-o cu putin ulei si aranjeaza rulourile cu umplutura in sus. Da la cuptor pentru 30 de minute, pana se rumenesc frumos.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint