Ingrediente:
- 8 carnati de porc afumati
- 2 linguri untura
- 1 varza murata
- 1 varza cruda
- 1 ceapa
- boabe de piper
- hrean ras
- sare
- miere
- mustar dupa gust
- foaie de dafin
Tai ceapa marunt, o calesti in untura pana devine sticloasa, apoi adaugi varza taiata fideluta si o calesti amestecand mereu pentru a nu se prinde de fundul cratitei, adaugand cate putina apa la nevoie. Adaugi piperul, sarea si foaia de dafin. Cand s-a patruns bine, dai la cuptor pentru 20-30 de minute. Crestezi carnatii si ii prajesti in untura pana se rumenes frumos. Cand sunt gata, asezi pe un platou carnatii peste varza calita, iar deasupra torni un sos din hrean ras amestecat cu miere si mustar (mai dulce sau mai iute, dupa gust).
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu