.

Tocanita de pui si fasole alba

Posted on
  • sâmbătă, 28 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face tocanita de pui si fasole alba, reteta culinara pentru tocanita de pui si fasole alba


    Ingrediente:
    • 400 g piept de pui
    • 1 ceapa, 3 morcovi
    • 1 telina mica
    • cimbru
    • 1 foaie dafin
    • 2 conserve fasole
    • sare
    • piper
    • ulei
    • verdeata
    Mod de preparare:

    Calesti in ulei ceapa, morcovii, telina, curatate toate si taiate marunt, apoi pieptul il tai cuburi. Pui sare, piper, cimbru, foaia de dafin si stingi cu 600 ml apa. Lasi sa fiarba putin. La sfarsitul fierberii, adaugi fasolea din conserva si verdeata. Servesti tocanita cu paine prajita.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint