.

Chec cu fructe

Posted on
  • marți, 17 ianuarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face chec cu fructe, reteta culinara pentru chec cu fructe


    Ingrediente:
    • 4 oua
    • 500 g zahar pudra
    • 200 g unt
    • 200 ml lapte
    • 180 ml ulei
    • 600 g faina
    • 2 pliculete cu praf de copt
    • 4 lingurite cu zeama de lamaie
    • 100 g stafide
    • 100 g nuci
    • 400 g rahat multicolor
    • portocala glasata
    • 1 lingurita cu rom
    Mod de preparare:

    Intr-un castron, freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adauga untul si amesteca energic pana obtii o crema omogena. Toarna treptat uleiul si laptele. Amesteca usor si stropeste cu romul. Incorporeaza stafidele, nucile tocate, portocala glasata si rahatul taiat cubulete.

    Presara faina si praful de copt stins in zeama de lamaie. La final adauga albsurile batute spuma. Toarna compozitia in doua forme de chec unse si tapetate cu faina. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint