.

Ciuperci umplute cu praz

Posted on
  • luni, 16 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se fac ciuperci umplute cu praz, reteta culinara pentru ciuperci umplute cu praz


    Ingrediente:
    • 10 ciuperci
    • 1 fir de praz
    • 200 g cascaval
    • 50 g unt
    • busuioc
    • sare
    • piper
    Mod de preparare:

    Curata ciupercile si spala-le sub jet de apa. Taie coditele cat mai marunt, impreuna cu prazul, si adauga un praf de sare, busuioc si piper. Asaza ciupercile intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Umple ciupercile cu amestecul de praz. Pe fiecare, ciuperca, asaza un cubulet de unt. Lasa la cuptor, la foc moderat, pana se patrund. Spre final, rade cascaval si lasa cateva minute, pana se topeste.















    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint