.

Fasole picanta

Cum se face fasole picanta, reteta culinara pentru fasole picanta


Ingrediente:
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 cutie cu fasole boabe fiarta
  • 3 rosii
  • 2 linguri cu bulion
  • 100 ml supa de legume (sau concentrat)
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper, ulei
  • oregano, chimen
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 ardei iuti (1 pentru decor)
  • 3 cepe rosii (1 pentru decor)
Mod de preparare:

Condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen. Toaca marunt ceapa si usturoiul. Caleste-le cateva minute in ulei, adauga carnea tocata si lasa 15 minute pe foc, amestecand din cand in cand.

Adauga ardeiul iute tocat, supa de legume, fasolea fiarta. Amesteca din nou si lasa la fiert pana scade, vreo 20 de minute. Adauga bulionul si rosiile bucatele. lasa la fiert inca 20 de minute, pana capata consistenta unui sos gros. Daca mai e nevoie, pune sare.

Decoreaza cu rondele de ceapa rosie, ardei iute feliute si patrunjel tocat marunt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
Sponsored by : Bloggermint