.

Tarta umpluta cu ciuperci

Posted on
  • luni, 16 ianuarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face tarta umpluta cu ciuperci, reteta culinara pentru tarta umpluta cu ciuperci


    Ingrediente:
    • 150 g faina
    • 1 ou
    • unt cat o nuca
    • drojdie cat o nuca
    Pentru umplutura
    • 500 g ciuperci
    • 200 g costita
    • 1 ceapa taiata fin
    • 200 g smantana
    • 3 galbenusuri
    • 150 g cas afumat
    • 3 linguri cu verdeata 
    • (marar, patrunjel, cimbru, busuioc)
    • 2 cutii cu rosii tocate
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Fa un aluat din faina, ou, unt si drojdie. Lasa-l la frigider 30 de minute. Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas, amesteca smantana, ciupercile, ceapa tocata fin, galbenusurile, verdeata tocata amrunt. Condimenteaza cu piper macinat si sare dupa gust.

    Intr-o tava termorezistenta, intinde aluatul, apasand cu varfurile degetelor spre margine. Rastoarna compozitia si da la cuptor 30 de minute. Prepara un sos din rosii si verdeata. toarna-l peste compozitie cand e gata. presara casul dat pe razatoarea mare. Lasa cuptor zece minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint