Ingrediente:
- 150 g faina
- 1 ou
- unt cat o nuca
- drojdie cat o nuca
- 500 g ciuperci
- 200 g costita
- 1 ceapa taiata fin
- 200 g smantana
- 3 galbenusuri
- 150 g cas afumat
- 3 linguri cu verdeata
- (marar, patrunjel, cimbru, busuioc)
- 2 cutii cu rosii tocate
- sare, piper
Fa un aluat din faina, ou, unt si drojdie. Lasa-l la frigider 30 de minute. Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas, amesteca smantana, ciupercile, ceapa tocata fin, galbenusurile, verdeata tocata amrunt. Condimenteaza cu piper macinat si sare dupa gust.
Intr-o tava termorezistenta, intinde aluatul, apasand cu varfurile degetelor spre margine. Rastoarna compozitia si da la cuptor 30 de minute. Prepara un sos din rosii si verdeata. toarna-l peste compozitie cand e gata. presara casul dat pe razatoarea mare. Lasa cuptor zece minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu