Ingrediente:
- 1 kg rasol de vitel cu os (taiat in felii de circa 3 cm grosime)
- 3 morcovi
- 1 telina mica
- 2 cepe
- 3-4 frunze de dafin
- 2-3 betisoare de scortisoara
- 1 lamaie
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 catei de usturoi
- 500 ml supa de legume
- 1 lingura pasta de tomate
- 100 g unt
- sare, piper
Treceti feliile de rasol prin faina si prajiti-le in unt cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi in grasimea ramasa caliti legumele curatate, spalate si taiate in cubulete. Dupa 5-6 minute puneti pasta de tomate si supa. Puneti in cratita si feliile de rasol prajite, betisoarele de scortisoara si foile de dafin.
Acoperiti cratita cu un pac si fierbeti totul inca 6-70 de minute, la foc mic. La final, puneti usturoiul tocat impreuna cu patrunjelul si coaja de lamaie. Mai lasati sa fiarba 1-2 minute la foc mic, dupa care puteti servi preparatul cald cu o garnitura la alegere.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu