Ingrediente:
- 1 pui
- 100 g faina
- 500 g ciuperci proaspete
- 400 g creveti decorticati
- 400 g rosii in bulion
- 50 ml vin alb demisec
- 2 catei de usturoi
- 200 g masline
- 100 g unt
- sare, piper
Taiati puiul in bucati potrivite, treceti-le prin faina si prajiti-le in unt pana cand se rumenesc bine pe toate partile, apoi adaugati ceapa tocata si usturoiul. Caliti 2-3 minute, apoi adaugati rosiile in bulion tocate si zeama acestora.
Puneti 200 ml apa si lasati sa fiarba la foc mic 15-20 de minute. Puneti apoi ciupercile taiate mai mare si crevetii. Adaugati vinul, maslinele si usturoiul tocat marunt si potriviti de sare si piper. Lasati sa mai fiarba la foc mic 15 minute, la final adaugati patrunjelul tocat marunt. Serviti preparatul fierbinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu