.

Pulpe de pui cu fasole si ceapa rosie

Posted on
  • sâmbătă, 28 ianuarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac pulpe de pui cu fasole si ceapa rosie, reteta culinara pentru pulpe de pui cu fasole si ceapa rosie


    Ingrediente:
    • 4 pulpe de pui
    • sare
    • piper
    • 400 g fasole uscata
    • 450 ml bulion (de casa)
    • 200 ml vin rosu
    • 200 ml supa de pui
    • 150 g ceapa rosie
    • 6 catei de usturoi
    • 1 fir de patrunjel verde
    Mod de preparare:

    Speli pulpele si le freci cu sare si piper. Pui fasolea la inmuiat cu o zi inainte. A doua zi, strecori fasolea si o pui intr-un vas mai mare, termorezistent, in care pui putin ulei. Peste stratul de fasole, asezi pulpele condimentate si le acoperi cu rondele de ceapa rosie si cu usturoiul pisat. Torni mai apoi supa de pui, vinul si bulionul si presari patrunjelul verde tocat. Acoperi tava cu folie si o pui in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru 100 de minute. La sfarsit, iei jos folia si mai lasi inca 10 minute. Aranjezi pe o farfurie pulpele de pui, fasolea, rondele de ceapa rosie si firul de patrunjel verde.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint