Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- 400 g fasole uscata
- 450 ml bulion (de casa)
- 200 ml vin rosu
- 200 ml supa de pui
- 150 g ceapa rosie
- 6 catei de usturoi
- 1 fir de patrunjel verde
Speli pulpele si le freci cu sare si piper. Pui fasolea la inmuiat cu o zi inainte. A doua zi, strecori fasolea si o pui intr-un vas mai mare, termorezistent, in care pui putin ulei. Peste stratul de fasole, asezi pulpele condimentate si le acoperi cu rondele de ceapa rosie si cu usturoiul pisat. Torni mai apoi supa de pui, vinul si bulionul si presari patrunjelul verde tocat. Acoperi tava cu folie si o pui in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru 100 de minute. La sfarsit, iei jos folia si mai lasi inca 10 minute. Aranjezi pe o farfurie pulpele de pui, fasolea, rondele de ceapa rosie si firul de patrunjel verde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu