.

Rata cu piure de legume

Posted on
  • joi, 19 ianuarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face rata cu piure de legume, reteta culinara pentru rata cu piure de legume


    Ingrediente:
    • 800g carne de rata
    • 1 telina mai mare
    • 2 morcovi
    • 1 pastarnac mai mare
    • 1 gulie
    • 2 cepe
    • 2 catei de usturoi
    • 100 ml vin alb
    • 4 linguri lapte
    • 3 linguri unt
    • 6 linguri ulei
    • sare, piper, dafin
    Mod de preparare:

    Spalati carnea, scurgeti-o de apa, condimentati-o si puneti-o la prajit intr-o tava cu ulei, dafin, vin si putina apa, la cuptor. Curatati zarzavaturile, taiati-le in bucati mai mari si fierbeti-le in apa cu sare. Scurgeti-le si maruntiti-le cu un blender, adaugati untul si laptele si faceti un piure omogen. Serviti carnea prajita cu piureul de legume in care ati adaugat usturoiul pisat.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint