Ingrediente:
- 4 fileuri de salau
- 400 g ciuperci proaspete
- 50 g unt
- 2-3 linguri de faina
- 300 ml lapte
- 150 ml vin alb sec
- 300 ml smantana dulce
- 50 ml ulei de masline
- un varf de lingurita nucsoara rasa
- 2 foi de dafin
- 1 ceapa
- 1 legatura de patrunjel
- 100 ml ulei
- 50 g unt pentru prajire
- sare, piper
Presarati fileurile de salau cu sare si piper, treceti-le prin faina, apoi prajiti-le 3-4 minute pe fiecare parte. Puneti fileurile prajite intr-un vas ceramic. Adaugati ciupercile taiate in feliute, vinul, smantana, nucsoara, foile de dafin, ceap tocata marunt, sare si piper, dupa gust. Puneti vasul la cuptor, la foc potrivit, si coaceti 40 de minute. Serviti fileul de salau cu ciuperci si sos fierbinte. Ornati cu feliute de lamaie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu