.

Shuba - salata de cartofi si sfleca rosie cu peste

Posted on
  • marți, 24 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face shuba - salata de cartofi si sfleca rosie cu peste, reteta culinara pentru shuba - salata de cartofi si sfleca rosie cu peste


    Ingrediente:
    • 300 g file de peste marinat
    • 4 cartofi mari fierti in coaja
    • 2 morcovi fierti
    • 2 oua fierte tari
    • 400 g sfecla rosie coapte
    • 1 ceapa rosie
    • 200 g maioneza
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Curatati de coaja cartofii si sfecla, apoi dati-le pe razatoarea mare. Tot pe razatoarea mare dati si morcovii fierti. Taiati in cubulete albosul de ou, iar ceapa curatata si spala, tocati-o marunt. Fileul de peste taiati-l in cubulete. Puneti pe un platou cubuletele de peste, intr-un strat uniform. Peste peste puneti ceapa tocata, apoi un strat de maioneza. Peste maioneza puneti cartofii, morcovii si apoi cubuletele de albus de ou. Puneti din nou maioneza si, peste aceasta, puneti sfecla rosie. Intindeti deasupra un ultim strat de maioneza si ornati cu galbenus de ou sfaramat presarat deasupra.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint