Ingrediente:
- 300 g file de peste marinat
- 4 cartofi mari fierti in coaja
- 2 morcovi fierti
- 2 oua fierte tari
- 400 g sfecla rosie coapte
- 1 ceapa rosie
- 200 g maioneza
- sare, piper
Curatati de coaja cartofii si sfecla, apoi dati-le pe razatoarea mare. Tot pe razatoarea mare dati si morcovii fierti. Taiati in cubulete albosul de ou, iar ceapa curatata si spala, tocati-o marunt. Fileul de peste taiati-l in cubulete. Puneti pe un platou cubuletele de peste, intr-un strat uniform. Peste peste puneti ceapa tocata, apoi un strat de maioneza. Peste maioneza puneti cartofii, morcovii si apoi cubuletele de albus de ou. Puneti din nou maioneza si, peste aceasta, puneti sfecla rosie. Intindeti deasupra un ultim strat de maioneza si ornati cu galbenus de ou sfaramat presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu