.

Sos de capere

Posted on
  • marți, 24 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face sos de capere, reteta culinara pentru sos de capere


    Ingrediente:
    • 2 linguri unt
    • 2 linguri faina
    • 2 linguri zeama de lamaie
    • 400 ml supa de zarzavat sau de pui
    • 2 linguri capere mari
    • 2 linguri smantana
    Mod de preparare:

    Topiti untul pus intr-o craticioara. Adaugati faina, amestecati si tineti-o 3 minute, la foc mic. "Stingeti" cu supa de pui sau de zarzavat. Lasati sa fiarba, amestecand incontinuu, pentru a nu se forma cocoloase. Adaugati zeama de lamaie si smantana si caperele intregi sau taiate, dupa plac. Mai fierbeti 5 minute, apoi luati vasul de pe foc si lasati sosul la racit.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint