Ingrediente:
- 2 litri zeama de varza acra sau bors
- 2 morcovi
- 1 telina
- 2 radacini de patrunjel
- 1 ceapa
- 1 ardei gras sau 1 lingura pasta de ardei
- 1 fir de praz (partea alba)
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura tarate de grau
- sare, piper, cimbru, marar
Curatati zarzavaturile si radeti-le pe o razatoare cu ochiuri mai mari sau taiati-le in cubulete. Puneti-le intr-o oara mai mare, turnati deasupra uleiul si sarati-le. Amestecati-le bine si lasati-le acoperite 5 minute. Turnati peste ingrediente zeama de varza si adaugati taratele, piper, cimbru si marar, dupa gust. Amestecati ingredientele, lasati supa in repaus 5 minute inainte de servire.
Nota: Puteti adauga la acesta supa orice alta legume preferati. Daca aveti ierburi aromate, proaspete, atunci cantitatea de condimente va fi mai mica. Daca vreti sa obtine o supa sau ciorba de culoare rosie, folositi sfecla rasa cat mai marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu