.

Supa de iarna

Posted on
  • joi, 26 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face supa de iarna, reteta culinara pentru supa de iarna


    Ingrediente:
    • 2 litri zeama de varza acra sau bors
    • 2 morcovi
    • 1 telina
    • 2 radacini de patrunjel
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras sau 1 lingura pasta de ardei
    • 1 fir de praz (partea alba)
    • 2 linguri ulei de masline
    • 1 lingura tarate de grau
    • sare, piper, cimbru, marar
    Mod de prearare:

    Curatati zarzavaturile si radeti-le pe o razatoare cu ochiuri mai mari sau taiati-le in cubulete. Puneti-le intr-o oara mai mare, turnati deasupra uleiul si sarati-le. Amestecati-le bine si lasati-le acoperite 5 minute. Turnati peste ingrediente zeama de varza si adaugati taratele, piper, cimbru si marar, dupa gust. Amestecati ingredientele, lasati supa in repaus 5 minute inainte de servire.

    Nota: Puteti adauga la acesta supa orice alta legume preferati. Daca aveti ierburi aromate, proaspete, atunci cantitatea de condimente va fi mai mica. Daca vreti sa obtine o supa sau ciorba de culoare rosie, folositi sfecla rasa cat mai marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint