.

Tort de chiftele cu legume

Posted on
  • luni, 16 ianuarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face tort de chiftele cu legume, reteta culinara pentru tort de chiftele cu legume


    Ingrediente:
    • 500 g carne de porc tocata
    • 1 cartof
    • 1 ceapa
    • 1 ou
    • 2 linguri cu faina
    • 3 catei de usturoi
    • 200 g ciuperci
    • 1 ardei gras rosu
    • 1 ardei gras verde
    • ulei, sare
    Mod de preparare:

    Da pe razatoarea fina cartoful si ceapa (sau prin masina de tocat) si incorporeaza legumele in carne. Piseaza cat mai marunt usturoiul, bate bine oul si toarna-le si pe ele. Drege de sare.

    Modeleaza doua chiftele cat mai late si plate, da-le cu faina pe ambele parti si prajeste-le in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit, pune-le pe un servet de hartie care sa absoarba grasimea.

    Curata ciupercile si ardeii si taie-i felii. Incinge putin ulei si caleste legumele cateva minute.

    Asaza o chiftea pe o farfurie, adauga un strat de legume calite, pune urmatoarea chiftea si decoreaza-o cu legumele ramase.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint