Ingrediente:
- 500 g carne de porc tocata
- 1 cartof
- 1 ceapa
- 1 ou
- 2 linguri cu faina
- 3 catei de usturoi
- 200 g ciuperci
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- ulei, sare
Da pe razatoarea fina cartoful si ceapa (sau prin masina de tocat) si incorporeaza legumele in carne. Piseaza cat mai marunt usturoiul, bate bine oul si toarna-le si pe ele. Drege de sare.
Modeleaza doua chiftele cat mai late si plate, da-le cu faina pe ambele parti si prajeste-le in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit, pune-le pe un servet de hartie care sa absoarba grasimea.
Curata ciupercile si ardeii si taie-i felii. Incinge putin ulei si caleste legumele cateva minute.
Asaza o chiftea pe o farfurie, adauga un strat de legume calite, pune urmatoarea chiftea si decoreaza-o cu legumele ramase.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu