Ingrediente:
- 1 cana bors
- 500 g sfecla rosie
- 1 bucata telina
- 2 bucati praz
- 3 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1/2 bucata varza
- 3 linguri untura
- 1 lingura faina
- 3 linguri bulion
- o foaie de dafin
- 250 g carne de vaca
- marar
- sare
- 1 pahar smantana
Cureti zarzavatul, il speli si il tai in bucati mici sau in felii subtiri sau il poti da pe razatoarea cu gauri mari. Inabusi zarzavatul in grasimea incinsa. Torni 2 litri de apa fierbinte, sarezi si adaugi carnea. Lasi sa fiarba la foc mic. Amesteci smantana cu o lingurita de faina cu bulionul de rosii si il subtiezi cu o cana de bors, apoi il torni in oala. pui o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi lasi borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale. Presari marar tocat si servesti borsul cu smantana.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu