.

Bors rusesc cu dafin

Posted on
  • vineri, 3 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face bors rusesc cu dafin, reteta culinara pentru bors rusesc cu dafin


    Ingrediente:
    • 1 cana bors
    • 500 g sfecla rosie
    • 1 bucata telina
    • 2 bucati praz
    • 3 morcovi
    • 1 radacina patrunjel
    • 1/2 bucata varza
    • 3 linguri untura
    • 1 lingura faina
    • 3 linguri bulion
    • o foaie de dafin
    • 250 g carne de vaca
    • marar 
    • sare
    • 1 pahar smantana
    Mod de preparare:

    Cureti zarzavatul, il speli si il tai in bucati mici sau in felii subtiri sau il poti da pe razatoarea cu gauri mari. Inabusi zarzavatul in grasimea incinsa. Torni 2 litri de apa fierbinte, sarezi si adaugi carnea. Lasi sa fiarba la foc mic. Amesteci smantana cu o lingurita de faina cu bulionul de rosii si il subtiezi cu o cana de bors, apoi il torni in oala. pui o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi lasi borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale. Presari marar tocat si servesti borsul cu smantana.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint