Ingrediente:
- 1,5 kg pulpa de porc
- 1 catel de usturoi
- 5 cepe
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingura faina
- 7 linguri ulei de masline
- 1 lingura zahar
- 3 linguri bulion
- 500 ml vin alb
- 700 ml supa de carne
- 200 g cartofi
- 300 g varza acra
- 2 linguri maghiran tocat
- 5 linguri smantana
Tai canea in cuburi si o amesteci cu sare, piper, faina si chimenul, apoi o prajesti in ulei, dupa care o scoti. Calesti ceapa si usturoiul dupa care adaugi zahar si lasi la caramelizat. Pui bulionul, vinul, supa si carnea. Cartofii, fierti, ii decojesti si ii razi pe razatoare, apoi ii adaugi peste carne. Acoperi vasul si lasi cartofii la fiert circa 80-85 de minute. Adaugi varza acra tocata si lasi totul la fiert timp de 5 minute. Condimentezi cu sare, piper si maghiran. Poti servi gulasul cu smantana.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu