.

Ciorba cu ovaz si ciuperci

Posted on
  • sâmbătă, 4 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face ciorba cu ovaz si ciuperci, reteta culinara pentru ciorba cu ovaz si ciuperci


    Ingrediente:
    • 150 g ciuperci
    • 50 g fulgi de ovaz
    • 2 morcovi
    • 2 cepe
    • 2 tije de telina
    • 2 radacini de patrunjel
    • 50 g unt
    • 1 1/2 l supa de legume
    • sare
    • piper
    • frunze de telina pentru decor
    Mod de preparare:

    Tai marunt ceapa, morcovii, patrunjelul, tijele de telina. Tai felii subtiri ciupercile. Topesti untul, calesti ceapa, morcovii, radacinile de patrunjel, telina rondele, adaugi fulgi de ovaz si ameteci cu supa de legume. Lasi pe foc 20 de minute, pana cand legumele sunt fierte. Adaugi ciupercile si mai lasi ciorba pe foc inca 10 minute. Pui si tijele de telina si mai dai ciorba in cateva clocote. Condimentezi cu sare si piper dupa gust si decorezi cu frunze de telina.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint