Ingrediente:
- 150 g ciuperci
- 50 g fulgi de ovaz
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 tije de telina
- 2 radacini de patrunjel
- 50 g unt
- 1 1/2 l supa de legume
- sare
- piper
- frunze de telina pentru decor
Tai marunt ceapa, morcovii, patrunjelul, tijele de telina. Tai felii subtiri ciupercile. Topesti untul, calesti ceapa, morcovii, radacinile de patrunjel, telina rondele, adaugi fulgi de ovaz si ameteci cu supa de legume. Lasi pe foc 20 de minute, pana cand legumele sunt fierte. Adaugi ciupercile si mai lasi ciorba pe foc inca 10 minute. Pui si tijele de telina si mai dai ciorba in cateva clocote. Condimentezi cu sare si piper dupa gust si decorezi cu frunze de telina.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu