Ingrediente:
- 400 g piept de curcan
- 250 g porumb (conserva)
- 3 morcovi
- 2 ardei
- 250 g ciuperci
- 4-5 tije de telina
- 1 lingura cu amidon
- 1 lingurita sare
- 2-3 fire de patrunjel
- ulei de masline
Dezosezi pieptul de curcan si il pui la fiert. Cureti legumele si le tai in bucatele mai mari. Pui toate legumele si coditele de telina taiate la fiert, in apa cu putina sare. Lasi sa dea in clocot si cu 5-6 minute inainte de a stinge focul, adaugi porumbul. DUpa ce a fiert pieptul de curcan, il scoti din apa si il tai bucati, apoi il pui in apa in care fierb legumele. Amesteci amidonul cu putina apa, torni in oala cu legume si carne de curcan, impreuna cu cateva picaturi de ulei de masline. Sarezi dupa gust si asezonezi cu frunzulite de patrunjel verde. Este o reteta recomandata persoanelor cu afectiuni digestive, ulcer, gastrita hiperacida.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu