.

Chec

Posted on
  • vineri, 3 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face chec, reteta culinara pentru chec


    Ingrediente:
    • 10 oua
    • 2 cani zahar
    • 2 cani de faina
    • 10 linguri de lapte
    • 6 linguri ulei
    • 1 praf de copt stins cu putina zeama de lamaie
    • 2 plicuri zahar vanilat
    • 3 linguri cacao
    Mod de preparare:

    Bati albusurile spuma tare cu zaharul, incorporezi pe rand galbenusurile frecate cu 6 linguri de ulei si adaugi si cele 10 linguri de lapte. Pui in compozitie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. Adaugi si zaharul vanilat. Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si opresti putin din compozitie, in care adaugi cele 3 linguri de cacao. Pui aceasta compozitie peste cea din tava si dai la copt, la foc potrivit.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint