.

Ciorba taraneasca cu iaurt

Posted on
  • luni, 20 februarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face ciorba taraneasca cu iaurt, reteta culinara pentru ciorba taraneasca cu iaurt


    Ingrediente:
    • 2 l apa
    • 1 l zer sau 500 g iaurt diluat cu apa
    • 1 mana de mazare
    • 1 mana de fasole verde
    • 2 cartofi
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • 1 patrunjel
    • 2-3 rosii
    • 1 legatura marar
    • 1 legatura patrunjel
    • sare
    Mod de preparare:

    Cureti zarzavatul si ceapa, le tai marunt si le pui la fiert in apa rece, alaturi de mazare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugi fasolea rupta in bucati potrivite. Dupa 5 minute, adaugi rosiile rase pe razatoare si cartofii taiati cuburi. Inainte de a fi complet fierte, sarezi legumele dupa gust, torni zerul sau iaurtul diluat cu apa si adaugi verdeata.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint