.

Friptura in sange

Posted on
  • vineri, 10 februarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face friptura in sange, reteta culinara pentru friptura in sange


    Ingrediente:
    • 500 g antricot de vita
    • 100 ml vin rosu
    • 100 g sparanghel
    • 4 rosii cherry
    • 1 legatura marar
    • ulei
    • sare
    Pentru saratele
    • 250 g faina
    • 250 g unt
    • 250 g branza de vaci
    • sare
    Mod de preparare:

    Freaca branza de vaci cu mixerul si adauga untul moale. Amesteca pana se omogenizeaza si pune o lingurita cu sare si faina, putin cate putin. Lasa aluatul la rece de seara pana dimineata. Sareaza carnea, bucata intreaga, si unge-o cu ulei. Da-o la rece pana a doua zi.

    Incinge un gratar si frige carnea, fara grasime si frige carnea, fara grasime, la foc iute, 2-3 minute pe fiecare parte. Pune carnea intr-o tava, adauga vinul si da la cuptorul incalzit pentru zece minute.

    Intinde aluatul si taie forme rotunde cu paharul. Aranjeaza saratelele intr-o tava acoperita cu hartie cerata si da la cuptor pentru 10-15 minute. Intre timp, opareste sparanghelul in apa cu sare pentru cateva minute.

    Serveste friptura cu cateva saratele, 2-3 fire de sparanghel si doua rosioare. Decoreaza cu fire de marar.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint