Ingrediente:
- 500 g antricot de vita
- 100 ml vin rosu
- 100 g sparanghel
- 4 rosii cherry
- 1 legatura marar
- ulei
- sare
- 250 g faina
- 250 g unt
- 250 g branza de vaci
- sare
Freaca branza de vaci cu mixerul si adauga untul moale. Amesteca pana se omogenizeaza si pune o lingurita cu sare si faina, putin cate putin. Lasa aluatul la rece de seara pana dimineata. Sareaza carnea, bucata intreaga, si unge-o cu ulei. Da-o la rece pana a doua zi.
Incinge un gratar si frige carnea, fara grasime si frige carnea, fara grasime, la foc iute, 2-3 minute pe fiecare parte. Pune carnea intr-o tava, adauga vinul si da la cuptorul incalzit pentru zece minute.
Intinde aluatul si taie forme rotunde cu paharul. Aranjeaza saratelele intr-o tava acoperita cu hartie cerata si da la cuptor pentru 10-15 minute. Intre timp, opareste sparanghelul in apa cu sare pentru cateva minute.
Serveste friptura cu cateva saratele, 2-3 fire de sparanghel si doua rosioare. Decoreaza cu fire de marar.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu