Ingrediente:
- 1 foaie de aluat frantuzesc
- 300 g branza de vaci
- 100 g telemea
- 2 linguri cu mascarpone
- 400 g zahar
- 1 pliculet cu zahar brun vanilat
- 2 oua
- cateva afine
- 1 lingurita cu coaja rasa de portocale
Intr-un castron, amesteca branza de vaci cu telemeaua zdrobita cu furculita. Adauga mascarpone, coaja de portocala, zaharul, un ou si zaharul brun vanilat. Asaza aluatul pe masa de lucru pudrata cu faina. Taie aluatul in dreptunghiuri, pune in mijloc cam doua linguri de umplutura de branza si presara afine.
Ruleaza cu grija si cresteaza din loc in loc. Asaza rulourile intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Unge cu galbenus batut cu putin zahar. Coace la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu