.

Piept de curcan umplut

Posted on
  • vineri, 10 februarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face piept de curcan umplut, reteta culinara pentru piept de curcan umplut


    Ingrediente:
    • 500 g piept de curcan
    • 1 para mare
    • 2 linguri cu gris
    • 2 linguri cu coniac
    • 4 linguri cu dulceata de visine
    • 50 g unt
    • 200 ml vin rosu
    • sare
    Mod de preparare:

    Opareste para in apa timp de cinci minute. Cojeste-o cu furculita, adauga grisul si amesteca. Pune in tigaie untul, apoi dulceata de visine, coniacul si vinul. Da-le in clocot. Taie pieptul de curcan: fa un buzunar, indeasa in el umplutura de para si gris, inchide si prinde cu scobitori. Pune pieptul intr-o tava cu putina sare si toarna sosul peste el.

    Da la cuptor pentru 20-25 de minute. Scoate friptura si las-o minimum zece minute deoparte. Serveste-o stropita cu sos si felii de fructe proaspete.

    Recomandare:

    Nuca pisata da un gust deosebit umpluturii, iar ca friptura sa prinda o crusta apetisanta, unge carnea cu un amestec de miere si mustar.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint