Ingrediente:
- 4 fileuri din piept de pui
- 3 cepe mici
- 2 catei de usturoi
- 2 sardele fara oase (conserva)
- 800 g rosii cherry
- 1 lingura ulei de masline
- 125 ml supa
- piper cayenne
- 2 linguri faina
- 1 lingura unt
- 200 g gorgonzola
- 75 ml smantana
- 1 galbenus
- 4 crengute busuioc
- sare, piper
Ceapa o tai felii pe lungime, usturoiul il toci marunt, sardelele le zdrobesti, rosiile le tai in doua. Calesti ceapa si usturoiul in ulei, adaugi sardelele si, dupa 1 minut, pui rosiile si supa. Lasi sa fiarba sosul 15 minute si condimentezi. Speli carnea, o stergi de apa si o bati putin. Presari carnea cu sare si piper, o treci prin faina si o prajesti pe ambele parti cca. 2-3 minute. Pui sosul intr-o forma termorezistenta, adaugi carnea. Branza o faramitezi si o amesteci cu smantana si cu galbenusul si o intinzi peste carne. Dai la cuptor 20 de minute, apoi presari busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu